Pulvinar tempor cras amet ac turpis tristique tristique ... (read more)close
Pulvinar tempor cras amet ac turpis tristique tristique ... (read more)close
Website Beheer Service

U wilt een goed onderhouden website, maar u heeft geen tijd om hier aandacht aan te besteden? Wij maken tijd, het is ons werk!

Website Beheer Service (WBS) ontzorgt u van uw website/webshop problemen. Voor een vast afgesproken bedrag, onderhouden wij diverse websites voor onze klanten. Tevens is het mogelijk uw site te optimaliseren voor de zoekmachines, teksten schrijven of de door u aangeleverde informatie, foto’s en teksten plaatsen etc. We updaten zelfs al uw Social Media pagina's. Wij hebben de werkzaamheden niet alleen snel uitgevoerd, maar u bent er ook zeker van dat het perfect wordt verzorgd. Zo kunt u zich op uw kernactiviteiten richten en doorgaan met uw eigen onderneming. U zit niet vast aan opbouwende doorlopende kosten, maar u neemt een maandabonnement wat het beste bij u past.

Daartegen bent u niet meer verbonden aan een uurtje-factuurtjeafrekening. U betaalt dus niet direct één vol uur bij iedere wijziging. Wij gaan u ook niet voor ieder wissewasje een factuur sturen. Uw website is immers onze referentie, ons kindje zogezegd. Klant tevredenheid duurt het langst, dus profiteer van dit aanbod en laat u ontzorgen door WBS.

U kunt bij ons website-verhuizing aanvragen, van statische website naar een Dynamische CMS website (Joomla, Wordpress). Informeer naar de mogelijkheden.

Direct aanvragen