Pulvinar tempor cras amet ac turpis tristique tristique ... (read more)close
Pulvinar tempor cras amet ac turpis tristique tristique ... (read more)close
OVER ONS

Nikna is een internet marketing en webdesign bureau, gevestigd in Nederland, met locaties in USA en Bulgarije. Wij bieden creatieve marketing en klantgerichte webpresentaties voor onze klanten met als hoofddoel een succesvolle promotie van uw bedrijf het internet. Van een voorafgaand marketing onderzoek, het design van een passende identiteit, het opzetten van een online marketing strategie, tot de ontwikkeling en realisatie van een bedrijfs website of e-commerce toepassing, webhosting en support.
Nikna is een team van experts op het gebied van marketing en communicatie, creatieve grafische designers, ervaren programmeurs en professionele systeembeheerders.
Wij bieden unieke professionele oplossingen op maat gemaakt, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen en eisen van de klant. Met altijd als doel een gewenst resultaat, en snel terug verdiende investering.

MISSIE

Onze missie is het ontwikkelen en versterken van uw zakelijke communicatie en verkoop, door u te voorzien van een complete online marketing en communicatie systeem, welke het best aansluiten aan uw zakelijke doelen.

DE SLEUTEL TOT SUCCES

Een bedrijf; Een team van gemotiveerde professionals; allround concept voor een locatie online; Zijn complete realisatie; support en verdere ontwikkeling. Ons succes is af te meten aan de succesvolle prestaties van uw zakelijke doelen.